Styling

Fler spekulanter. Snabbare köpbeslut. Högre försäljningspris.

Innanför tröskeln så avgörs det om just ditt hem är drömbostaden. Att inreda hemmet på ett genomtänkt och attraktivt sätt förändrar intrycket väsentligt och hjälper bostadsspekulanterna att se möjligheterna. Homestyling handlar om att neutralisera och avpersonifiera bostaden med enkla medel och sedan visa den från sin allra bästa sida inför försäljningen. I USA har konceptet funnits sedan 1970-talet och skapat fantastiska framgångar. I Sverige har trenden under de senaste åren varit ständigt snabbt växande då fler och fler som säljer sina bostäder inser värdet med Homestyling. Det är ingen ovanlighet att priserna ökar med 10-15 %.

Olika nivåer av styling

Vi erbjuder olika nivåer av styling som beslutas efter första mötet i bostaden. För den händige och den som har tid kan det räcka med en konsultation på de förbättringar som bör göras. Då åtgärdar kunden själv det som behövs förändras i form av färg, form och komposition fast pris: 3000 kr. Nivåerna delas in i small, medium och large, då det varierar mellan rekvisita och en fullt möblerad bostad.

Genom enkla medel som att rensa bort, flytta runt och skapa en luftig neutral miljö hjälper vi till att visa bostaden från sin allra bästa sida. Ljuva Rum ger råd om hur kunden kan iordningställa befintligt möblemang samt plocka bort om det behövs. Vi kompletterar med dekoration, mattor, textilier och enklare belysning. Offert lämnas.

Ljuva Rum skräddarsyr hela homestagingen tillsammans med kunden. Vi iordningställer och arrangerar i hemmet så att det blir en inbjudande och välkomnande bostad. Vi kompletterar med enklare möblemang, mattor, textilier, dekoration samt belysning. Vi ser till att bostaden har ett inbjudande intryck och visas från sin allra bästa sida. Offert lämnas.

Ljuva Rum inreder en helt tom lägenhet med möbler, mattor, textilier, belysning och växter som passar inför visningen. Vi skapar ett inbjudande och sammanhängande helhetsintryck på hela bostaden. Offert lämnas.

Homestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva RumHomestyling Ljuva Rum